-Sorry grabben!

Några citat från den gångna kvällen på Storänget i Nås.

- Hej John. Vi firar att vi är brandmän. (Jag åt vakt-John)
-Hej! Det är jag som är Annas syster (Johan till Gabriel)
- Hej Annas syster! (Gabriel till Johan)
- Nö sö in i hellvitti (Markus S)
- Sorry grabben (En vakt som tog Markus öl och sedan hällde ut den)
- Ja det var väl mig det skulle vara synd om då... (Markus efter öl-kuppen)
- Var är min mössa?! Vad var det för idiot som tog den! (Markus om sin 50 år gamla mössa, som tappades bort TVÅ gånger)
- Nu är vi i Nås, kom ihåg det! (Björn om alla karlar som är tokiga)
- Det var en jävla god hamburgare det här. Jag ska fan ha en till. (Nils om fylle maten i Nås)
- Får jag en hamburgare för det här: 16 kronor i enkronor.(Nils, och han fick en fast att de kostade 35:-)
-Men det är ju Anna för faan. Heeej! (Jonas lite på gasen)
- Men är DU här! (Filips Malin)
- Hej Anna! Du ska inte vara här! (Filip S)
- Akte er för folk från Digerlida! Det skjuter björn, älg och varg. Och så tycker de om karlar också! (Filip om Björn)
- Nu ska jag hem. M: Vart är hem?! A: Fredriksberg. M: Då åker ni inte över Järna va?! A: Njaa, jag tror inte det. Du får gå hem ;) M: Ja det samma... (Markus hade ingen skjuts hem)
- Men vart tog Gabriel vägen?! (Anna)
- Han åkte hem, tror jag. Eller jag vet inte?! Nja, kanske då. (Markus, tämligen förvirrad på parkbänk)
- Jag har aldrig sett skor som blänker så där mycket.. (Markus om mina skor med diamanter)
-G: Ta den här! A: Nej, varför då?! (Får en öl i näven) G: Jo, stå still där, jag kommer runt. Så, titta vad bra det blir. (Gabriel går runt och ut ur öltältet) Så, titta vad bra det gick. (Gabriel orkade inte sitta i öltältet och dricka upp ölen, så istället för att hoppa över staketet var han ordentlig och gick runt... )

Skapligt skoj det var igår och oj vad vi dansade! Synd att jag som vanligt glömde kameran... Nu har ni i alla fall fått en inblick i vad som hände. För att inte tala om de obetalbara dansmovsen som jag bara inte kunde låta bli att skratta åt...

Vi ses vimlet! /Anna
PS. Jag klarade testerna för brandkåren så nu får jag vara med där också!

Nervös, Storänget och chaufför

Ja, då ska jag vara chaufför åt storebror och Björn A idag till dansstället Storänget. Marie Memorial fest där. Hoppas på mycket folk och mycket dans. Det ska bli great! :) Nästa vecka är det avslutning i Lindesnäs och då ska jag dit också. Ojojoj vad jag längtar! Nån som vill göra mig sällskap?!

Mycket trevligt på träningen i torsdags. Gabriel tvingade mig, eller kanske inte men nästan, att åka med han fyra varv till på 1.75 km. Slitsamt men det var kul i alla fall. Kanske ska jag anmäla honom för förargelseväckande beteende... eller så låter jag bli. Och ja, jag ska vara hemma och flôta heeela helgen!

Men bara nästan, för idag klockan halv fem smäller det. Och jag är så nervös så det finns inte. Åhhh vad jag längtat efter detta och åhhh vad jag ska klara det.

Förresten, igår när jag och pappa kom tillbaka från vår träningstur på rullskidor och cykel, mötte vi en bil i sandbacken. En grön BMW. Han som körde hälsade och jag har ingen aning om vilka det var... Men jag hälsade i alla fall tillbaka!


Hade bra vi ses i vimlet. Puss Anna


Skolan

Andra veckan i skolan och tredje i den nya lägenheten. Det börjar redan bli en vana...

Tänk vad mycket som händer i världen... Jag bara måste skvallra... :)

Vi ses i vimlet puss Anna


SM Silver, träning och ett mycket glatt återseende!

Vi börjar med det bästa. MOR-GÖTE var på träningen i torsdags. Jag blev så glad som jag bara kunde. Åhh vad jag längtat efter honom.

Nog om detta. Förra lördagen i Torsby sprang och sköt jag mig till ett SM silver på Springskytte SM. Mycket trevligt hade vi, fastän vi bara var fem aktiva och fyra aktiva som bodde i kyrkan (plus pappa Mats och mamma Erika). Pappa var väääldigt trött på lördgaskvällen och två minuter efter lampan hade släckts så snarkade han gott... Gabriels enda kommentar var "Jag tror Mats var trött..." så sant så. Det blev en hel del tok kan jag ju säga. Stackars IngaMajs bil...

Jo, och Peter Blom höll i träningen den här veckan. Alltid lika skoj. Han har många historier på lur, dialekten och uttrycken ska vi inte ens tala om och jag kan inte låta bli att skratta bara jag tänker på honom... Det är nåt med den där karl´n.
Tur att han är teknisk, annars hade jag aldrig fattat hur pulsklockan fungerar... (Att läsa instruktionsboken är tråkigt och tar dessutom vääldigt mycket tid, tid som man kan göra annat på)
Gud vad man får vara med om mycket, jag kan inte ens sätta ord på allt, det går inte. Skulle jag skriva allt han säger och gör skulle ingen orka läsa det och inte fatta hur roligt det är, det måste komma från Peter själv. 
Plus att det är bra med lite inside information om landslaget. Bara fyra veckor kvar tills nästa gång vi ska matas fulla :P

Vi ses i vimlet! Püss Anna

-Se P.S. I love you mycket mycket bra film!
-Jag bor i en tvåa med kök om ni vill hälsa på...

Bakfull, magrutor och fjärilar i magen

Alltså, jag är bakfull i den bemärkelsen att jag ska baka för fulla muggar imorgon... :)

Fjärilarna i magen börjar komma nu, sakta men säkert börjar de flyga där inne och jag kan inte riktigt få bukt på dem. Oj så man förberett sig inför detta. Inga krav, inga förhoppningar. Bara att köra och se hur långt man kommer.

Angående magrutor så fick vi se ordentliga sådana igår och det var Emil som visade mucklerna. Jag är mäkta imponerad över 38 minuter på 15 km. Inte konstigt att han har magrutor... Och hockey-tuttar (Maria Tillman vet vad jag menar...)

Skönt att vara först med någonting! Skönt att det är andra som kan härmas! haha :P

vi ses i vimlet / A

Raggare, trött, träningssugen och förbannad

Min lilla söta Pegeut gick igenom besiktningen! Jag är oootroligt GLAD! Så nu blir det åka av ska ni se...

Trött, ja det är jag nog för att sommarjobbet äntligen (ja, faktiskt) är slut och jag inte hunnit att återhämta mig riktigt ordentligt än. Usch för att börja klockan sju på morgonen.

Det riktigt sptitter i mig och jag vill träna nu nu NU. Men jag får väl hålla fingrarna i styr ända tills i kväll, det är nämligen så att jag ska till Dala Järna, a.k.a Björnriket... Usch-ina-mej. Björnar alldeles inpå spåret, men jag antar att det inte är någon skillnad mot här hemma...

Och jag är förbannad på: SVIKARE! (hipp hipp hurra hurra hurra) Jag kan inte förstå hur det kan drivas så långt. Jag har inte gjort någonting, är det de som är felet eller? Åhh, vad jag önskar att det kunde gå åt helvete för vissa ibland. (Moget att uttrycka sitt otyckande i bloggen, moget jag vet) Seriöst vad gör man?!

Buss eller bil på avslutningen i Lindesnäs, återstår att se!?

Vi ses i vimlet, püs Anna

Sjukling

Istället för hård träningsvecka blev det snorigt och febrigt i huvudet på mig. Jag prickar in så bra tillfällen. Det jag menar är att det verkligen inte är kul att ha feber när det är +28 grader i skuggan... Det är INTE roligt.


Nu är jag i alla fall igång igen. Började igår (lördag) med ett lätt styrkepass. Och idag har jag träningsvärk. Mycket träningsvärk. Men det är av övergående karaktär. 

Var en sväng till Vanå i fredgas kväll. Hälsade på farmor och raggade lite. Men inte en själ ute, konstigt med tanke på vädret. S-P-Ö-R-E-G-N. Och som vanligt kunde jag inte ställa upp som chaufför. Det blir fler gånger. Hoppas jag. Men, hör gärna av er i tid.... :P

Åhh, JAG VILL BLI MED I BRANDKÅREN NU NU NU NU! Håkan, kom hem från semestern! Synd att jag inte kan gå grundutbildningen förens, ja jag vet inte ens när jag kan gå den! Kanske ska sadla om och blir brandmästare istället för ambulanssjuksköterska!?.

Jobbet börjar gå mot sitt slut och jag vet inte om det ska blir skönt eller om jag kommer sakna det. Just nu är dte svårt att motivera sig att gå dit, det finns så mycket annat som jag vill göra.

Jag vill iväg och dansa. Kanske ska man gå ut på krogen, ja inte vet jag. Dansa vill jag och det är snart. Funderar seriöst på dansbandsveckan nästa år... :P

Nu ska jag spela SuperNintendo. Det äger (y)

Vi ses i vimlet. Püss Anna


RSS 2.0