SPORTLOV!!!

Så underbart skönt!
Och vilket väder det bjuds på idag, synd bara att det blåser. Hoppas det håller i sig tills på söndag då jag, Lina och Linnea ska åka slalom. Ska in och boka skidor nu.

Förövrigt så känns det bra att äntligen träna igen efter åtta dagar i total stillhet. Träningsvärk sen onsdagskvällens styrka. Håller med Mattias om att man under säsong bara ska göra sånt som man är van vid.
Amerikanska fotbollen i onsdags var mycket skoj! Det gör jag gärna igen!


Hade bra, vi ses i vimlet eller backarna puss / Anna

VM!

Vilket drag, vilken stämmning, vilken upplevelse!

Så skoj har jag aldrig haft och ville vart där idag igen. Går inte att beskriva.

Mitt i gröten mellan damernas masstart och herrarnas stafett, kommer Peter Blom förbiglidandes. Han hör oss inte, fast vi skriker på han.
Men, vi har tur och han kommer igen, denna gång stannar han och bah: HEJ ANNA! Jo, hej på dig. Så vi språkar ett tag om det mesta, när jag kommer på att jag måste föreviga han på kort. tyvärr fick jag inte låna digital kameran, men, så snart filmen är framkallad, kommer bilder. På Peter och några fler ur världseliten.

Nu ska jag packa sen bär det av mot Ludvika!

Hade bäst vi ses i vimlet. / Anna som vill åka VM

Nyklippt och nyfärgad.

Ja, idag har det skett. Håret fick sig en makeover och är numer kolabrunt, ganska mörkt och lugg, flikigt, fränt,lite rockigt och jag är nöjdare än någonsin. Men två och en halv timme tog det.
Så imårrn blir det toppluva enligt fader, så att jag inte blir bortrövad... JOVISST serru! :)

VM imårrn. Fy vad roligt. Ska fråga brosan om jag får låna hans digital kamera och ta lite kort med imårrn! Kanske ska man göra ett studie-besök vid Idolen Peter Blom i valla-boden. Han som skulle valla åt oss i Boden hade vi tänkt, men istället drar han på jorden-runt resa... KORV! Istället får han kompensera med att komma och köra lite spänst med oss på hösten då.. :)

Nu är det snart mat och jag ska kolla om nya frillan är fin i plattat skick!

Hade guld och take care som Tillman skulle sagt. Vi ses i vimlet imårrn, eller på TV, lovar att vinka som en galning. Inte se allmänt förvirrad ut som Peter gjorde! // Anna

Feber, snor, doping, VM och 4 sekunder.

Vi börjar i fel ordning med att Svenska mixed stafett laget idag var endast fyra sekunder från ett brons. Ska vi inte få en enda medalj nu när det är hemma VM och allt!? Låt Elisabeth "Bettan" Högberg åka nu, hon kan i alla fall skjuta!
Nog om detta...

Varis avstängd på livstid. Enda rätta, övriga kommentarer överflödiga.

VM biljetter bokade tills på lördag, gött! Hoppas bara våra svenska damer och herrar gör bra ifrån sig, visar sig från sina bästa sidor och tar medaljer!

På allt detta har jag dragit på mig en rejäl förkylning. Hur många liter snor får plats i näsan?! Snutit mig 70741 gånger idag. Minst.

Ledighetskommitén

Består idag av mig och mamma. Fast mamma är och klipper sig. Jag sitter bara här och filurar. Borde kanske göra nåt vettigt, som specialidrott typ.

Träna sen. Valla till imårrn. Äta mat. Ja, vad mer?

Sköt föresten 4 nollor igår, alltså inga bom alls på träningen. Hoppas det går lika bra imårrn. Intervaller körde vi också. Drygt men bra.

Körningen i onsdags gick bra. En lektion kvar nu. Sen boka teori.

Och by the way gick bössan sönder igår igen. Den här gången behövde jag inte ens ramla. Så nu blir det nya skruv och lim!

Nu ska jag ta en kaka. Sen blir det nog TV... :) haha

kram, vi ses i vimlet eller på stan ( :P) / Anna

Mycket bra skytte

1-1-0-0. Två bom i ligg och inga bom i stå. Snacka om att jag är nöjd. Bästa skyttet av alla tjejer på hela tävlingen. Åtta totalt, men hade det bara vart tävlingen i söndags som räknats, hade jag kommit femma. GÖTT MOS!

Gabriel drog till med lika skytte och vann! Niclas var sjukare än på lördagen och var inte med. Emil sköt hur bra som helst. Elias sköt inge bra alls. :P Men, bra tävlingar överlag alltså.

Nyss skrivit prov i Svenska. Skrivning om språkskillnader. Jobbigt. Skönt att det är över! :)

Skidor idag på idrotten. Kul, synd att de inte lyssnade och gjorde spår. Tråkigt att några sviker och väljer nåt annat, fast det var jag och Lina som hade lektion. Vi gjorde verkligen inte så på deras lektioner. BAJS! :P

Nu ska jag käka. Hoppas det är god mat. Hade bra, puss och så ses vi i vimlet eller matsalen / Ana banana.

Jag och grabbarna

Var de som körde idag.  Brudarna bangade ur med sjukdom och SkidO SM. I alla fall så får jag betyget VG. Tyngre åkning, bättre skytte men fortfarande inte bra... tre bom av tio skott. fast att det blåste ganska rejält stundtals. 
Niclas, gick det inte jättabra för. Sjukdom gör det svårt.. Gabriel femma, fult godkänt. Emil fem bom i stå, inte bra. Elias har jag ingen aning om och själv fjortonde plus att jag slipper undan omstarten med 33 sekunder. GÖTT! 
Norskan som vann min klass, vann med 1.20 trots fem bom. Där ligger man i lä du...

För övrigt är jag helt slut och vill lägga mig nu! Men, ska väl hålla mig uppe i en timme till i alla fall.

Gabriels snälla pappa Henry skulle valla åt mig och Inga-Maj ska köpa en tröja åt mig (fast jag betalar den själv...) Gabriel tyckte; Du och de där jävla tröjorna. Du ska ha alla och köpa sånna... :) Gud va jag skratta :)

Hade bra och kram. Vi ses i simlet! / Anna K 

RSS 2.0