va skôjj!

Storängsfesten var mycket skojig och jag fick mig ett och annat skratt och en och annan mycket trevlig pratstund!

Stipendiat, shoppat, längtar och Storängsfesten

Jovisst så var det Anna Kvarnström som fick ta emot priset som årets Säfsnäsungdom och glad är jag nå fruktansvärt. Känns skönt att få uppskattning för de 12 timmarna (minst) som man faktiskt lägger ner, varje vecka året runt oavsett väder och vind. Dessutom för de resultat som man presterar. Ja, det är ovärdeligt och en ära. Plus att nu blir det en ny pulsklocka. En värsting... :P <--- Osvenskt :)

Jo, ner till Ullared bar det och för 1067 blev det shoppat. Mycket bra fick jag. Ångrar lite att jag inte köpte den där jackan, men det blir en H i Avesta istället!

Längtar som bara den tillbaka till massa saker. Typ lägret i Idre, främst färden dit och hem med Niclas, Maria och Gabriel. Va tok vi höll på med då, helt sanslöst. Eller varför inte till årets Vansbrosimning?! Det var mycket skojsigt och alla är sig lika. Jag längtar också tills Peter Blom ska ha träning, han bokade ju av den här veckans träning för att han skulle vara borta, jag antar att det är så att vara med i landslagssvängen.


Storängsfesten ikväll. Vem ska jag gå med?! Jag är öppen för förslag. Ska fråga Karin om hon orkar efter femdagars. Annars blir det la Björn... :)


Vi ses i vimlet, eller på dansgolvet i Nås. Püss Anna


Sävsjön

Tro det eller ej, det blir party i Sävsjön i helgen. Myspys med brudarna.

Vi ses i vimlet, eller i Sävsjön. Puss Anna

TRÄNING

Träning vid Snöån ikväll, som jag har längtat!

Och inte kom mina skor idag heller. Puss Anna

Förbannad

FEL GREJER UPPMÄRKSAMMAS ALLTID I TIDNINGEN. FÖRVÅNAD? KNAPPAST! DET ÄR SÅ JÄVLA TYPISKT, MEN JAG SKA VÄL INTE KLAGA. MAN FÅR VARA NÖJD MED DET LILLA. NU LÅTER JAG SKIT BITTER, MEN DET ÄR FAN SÅ.

Jag tror inte att det är så jäkla underbart på skidskyttegymnasium. Inte när det har gjort så mycket som inte varit bra för de man tycker om... Okej, jag ville också gå där och många tårar fälldes för att jag inte skulle få det. Men jag ångrar VERKLIGEN INTE att jag valde ett "vanligt" gymnasium ändå. Men, de som längtar dit ska fan i mej inte klaga när de väl är där och inser vad det är de gett sig in på. Att gå min egen väg kanske är det bästa val jag gjort i hela mitt liv?!

Jag längtar redan till nästa års Vansbrosim och ta-mej-tusan att jag ska försöka att komma iväg till Flottaren då.
 
Förövrigt älskar jag låten "This moment" men Shania Twain... Helt underbar.

Jag har tråkigt också, ring om ni vill. Vi ses i vimlet. Kram Anna

Vansbrosim, solbränna och Ludvika.

Vansbrosim hela helgen och som vanligt var jag på plats som livräddare på bryggan. Turligt nog behövde vi inte rädda någons liv, utan bara massera och hjälpa folk som hade fått lite kramp. Och servera kaffe.

Gabriel var sen i fredags. Skickade och frågade om han skulle stå på bryggan då, jo, det skulle han, bara vilken tid vi skulle samlas var frågan. Svaret blev NU! Och panik utbröt (nästan i alla fall). Vet inte hur många gånger han ringde innan han slutligen kom till bryggan.Och han hann innan de startade i alla fall.

De glada skånepågarna simmade detta år med, alla tre dagarna. Kul med simmare som är glada, fulla och flörtiga :) Gunde Svan var också rätt gla... :P

Solbränna fick jag på köpet ute på bryggan. Är röd som en kräfta på armar och ben(!).

Till Ludvika var jag idag. Fixade nytt konto. Jag skulle inte handla någonting, med det blev armband, blus, hårspänne och en deo.

Nu ska jag hämta morsan på jobbet.
Vi ses i vimlet. Puss Anna

Älgko med kalv

När man tränar ser man det allra märkligaste. En liten hermelin med en fågel och en älgko med en rödbrun liten kalv såhär dags. Söt som få var den i alla fall. Tur att man inte kommit på den där björnen än...

Ingmarsspelen, jag säger bara: SE DET! Gör det bara... Jag ska dit nästa år igen, TVkändis eller inte. JAG SKA DIT!

På tal om TVkändisar så ska du inte glömma att varje gång du och/eller jag åker i ladan, så åker en TVkändis i den. Vi har ju gjort reklamfilm för tusan! :) haha

Vi ses i vimlet. kram Anna


Plantsättning i knottriket

Ja, för något värre ställe kunde de knappast ha gett oss. Och det som inte dödar det härdar. Inte i detta fall...  Så att sitta i bilen var bättre, eller hur?! I vilket fall som helst har inte utslagen efter betten gått bort än och det var i fredags vi planterade. Om jag kunde ge fan i att klia skulle de nog gå bort ganska snart. Kanske. Men-jag-kan-inte-låta-bli.

Jobbet, går fint. Fint som snus. Dock vääldigt svårt att planera in träningen. Lyckades ganska bra tycker jag, även om ett pass fick tas bort.

På tal om träning så blir det DalaJärna och Snöån ikväll. Rullskidor och skytte. Än har ingen nappat på att bli med som sällskap. Men än är det långt kvar till kvällen...

Vi ses i vimlet. Püss Anna

RSS 2.0