Sommar, sommar, sommar

Ska kanske inte ta ut segern i förskott, men visst är sommaren bra nära nu?! Svettas bara av att i princip sitta stilla.

Balen igår, bara ett år kvar tills det är min tur! :) Det ska jag inte missa för allt i världen.

APUn är slut. Tråkigt. Mina introduktionsdagar krockar med allt, ska ringa och byta lite tror jag. I alla fall kan jag, trots fördomar, rekomendera Fredriksbergs Hemtjänst som praktikplats.

Sen blir det steka steka i en kajak i tre timmar med Björn A. Som vanligt krockade detta med Karins försök att träna med mig. Aja, det blir la fler gånger ska ni se, än är inte sommaren slut, den har ju knappt börjat så.

Är det någon mer som har intresse av att träna i minst 1,5 timmar är det bara att höra av sig!

Nu ska jag ut och bli bjun... haha kram kram. vi ses i vimlet. Eller i en kajak i Säfsjön!

Kändisspaning i Jönköping

Jovesst senni. Men vi kommer till det sen.

Vi for ju till Jönköping en tidig torsdagsmorgon. Vääldigt kul. Men framme i Jönköping väntade koll på yrkesSM. Det var väl kul, men lite segt om jag får säga det.
Elmia, där yrkesSM hölls låg precis bredvid HV71 hemma arena om ni vill veta det! :)

PÅ kvällen vankades det shopping och kebab! Gött men det blev tröttsamt åt de små fötterna ganska snart. Stå och gå är ju inget man gör så väldans mycket. Hooho, visst...

Och nu är ni väl nyfikna på vilka kändisar vi såg. Jo, det börjar med att vi i frisörhörnan springer på Robinson-Mirre. JO, hon stod där och prata i en mikrofon. Ojojoj. Tänk vilken kändis.
Sen bar det av förbi AMFs monitor. Vem står där om inte Peter Siepen. Jag och Lina var bara tvugna att ta kort tillsammans med han. Kul va?
Och sist men inte minst så träffade vi på Myror-i-brallan /Jonas och Musses religion Jonas Leksell (som kommer från Sunnansjö) och Rallarsving/Jonas och Musses religion  Musse Hasselvall

Bilder på spektaklet kommer sen!

Vi ses i snövädret! :) haha kram kram


Fröbannat vad grejer jag har att göra. Vart tog klimathotet vägen?

Ja, upp över öronen med grejer och de blir inte mindre av att jag lallar runt här. Men ska de göras så ska det så det är bara att bita ihop!

Ja, och inte är det någon som inte ens nämner klimathotet när det är 25 grader varmt andra helgen i maj? Nej, det är bara när det inte kommer snö i Stockholm som vi är hotade. Nej, lägg ner det där med klimathot och njut av vädret som bjuds istället!

vi ses i vimlet puss Anna

Körkortsteorin avklarad

Och godkänt blev det, fast jag inte trodde det igår. 61 rätt av 65 är väl inte allt för illa!

Jag får väl tacka Björn Axelsson för skjutsen.

När vi åkte hem hade en bil voltat på långvasselheden. De ni. Jag visste det först. Nästan.

Vi ses i vimlet och snart på vägarna püss Anna


Myndig

Så var dagen äntligen kommen och förbi. Nu är jag myndig men vet ni, jag känner mig verkligen inte som det. Det känns bara som vanligt förutom att vårkänslorna börjat poppa upp lite nu... :)

Förövrigt så är grabbarna Bus på Cypern. Ja, jag menar Niclas och Gabriel. Och jag är liiite avundsjuk måste jag säga. Men bara lite, lite.

Klippning idag. Bara för att jag sen när jag ska skriva upp till körkortet så vill jag se någorlunda bra ut! Sinni....Dessutom så övas autografen (namnteckningen) alldeles för frenetiskt på allt som kommer i min väg. Ska det va så ska det!


Nej, nu är jag förbannat hungrig. Så jag ska se om det inte finns nå mat på bordet snart!


Vi ses i vimlet püss Anna K


TÅRTA

Idag är det min 18:e födelseda och jag får precis som Lina sa: Supa och ta kortet nu...

Så snart blir det tårtkalas med tjocka släkten!

Puss Anna

Majbrasa och brandman

Den fiiin fina majbrasan i Fredriksberg höll på att blåsa bort. Men den klarade sig undan ganska precis. Däremot så flög det gnistor vilket leder oss till nästa grej.

Som alla vet så står det ju pappersinsamlingscontainrar (långt ord) precis där de har brasan. Och tror ni inte att vi fick rätt i att vi sa att det skulle ta eld i en såndär? Jojjemensan. Tomas J kom och sa att det brann så jag skulle bara hjälpa han lägga ut slang. Men, vem fick äran att släcka om inte jag?! Det var grymt kul trots att det nästan var omöjligt att släcka för att det var så inihelsicke hett redan i containern. Men, släck fick vi och så var det med det.
Efteråt fick jag veta att det var antagnigsprovet. Jo tjena om det ändå var så lätt...

Nu väntar jag bara på att Johan ska komma hem med maten.

Imårrn fyller jag 18 så då blir det fest.

Pyss Anna. Vi ses i vimlet.

RSS 2.0