Asfaltsnötning

Återigen tillbaka på Snöå skidskytte stadium. Eller nåt. Och visst gick det bra, frånsett att jag glömde hjälmen som ska skydda det man har mellan öronen som man inte kan byta ut. Ståskyttet var väl inte världens bästa. Men första gången kombination sedan SM så jag lär vara nöjd.

Jag tycker inte om vägbyggen. De förstår min raggarrunda! Så jag fick åka samma väg väääldigt många gånger, folk måste tro att jag är störd.

Träffade Daniel S igår. Det var länge sedan vill jag säga! :)

>>Och Karin nu vet jag vem han är. . . Såg reklamen härom dagen och det var för pizza med "extra allt" Ja, och kul var det :)

Puss och kram. Vi ses i vimlet eller på min nya raggarrunda. Nu ska mattan ut... :P

Mat

Ge mig mat. Nu. Jag vill ha mat. Tur att  mamma kommer precis nu, så vi kan äta.

gud vad alla tränar. Alla utom jag  :) Känns det som!


Puss och ragga lugnt. VI ses i vimlet. kramar Anna

Min bil är lagad

Tänk vad bra det är att ha en pappa som är lite händig. Päschån är nu lagad och går fin fint. Det är bara lite finlir kvar som att byta kylelement, köpa nytt luftfilter, dra ut mattan ur bilen och skura och torka. Besiktiga och skatta och försäkra. Sen är det vara att tuta och köra!

Alltså, gudars vad jag har spelat Björn Rosenström nu sen i fredags. Skivan slits ut. Men det är bara för att jag blir alldeles kär av den.. :P

Nu ska jag göra pannkaka tills mamma kommer hem vid fyra. Gött som bara den! :D

Puss och kram Anna. Vi ses i vimlet.

PS igår pratade jag i 40 min med Tillmansungen, precis som om vi inte hade setts på fleeera veckor. I love her :) DS

Körkort, student och Björn Rosenström

Körkortet tog jag den 10 juni. Jag kan inte beskriva hur skönt det känns. Vilken frihet, hade jag inte haft det så hade jag inte kunnat åka på varken student eller till Lindesnäs.

Studenten den var i Torsby och det var våra grabbar Gabriel och Niclas som studentade. Den första jag ser i Torsby är Stickan B. Vilken grej. Sen blev det en lång väntan på att de skulle släppas ut i friheten. Det höll uppe med regnet ända tills alla studenter kom ut, då kom det en stört skur, men det reagerade de nog inte på. Gabriel var till dagen ära uppklädd i Dala-Järnas sockendräkt och Niclas i kostym. De var verkligen fina! Så några kramar senare och blötare än på länge för jag och Maria mot Fredriksberg igen.
Liten impulsgrej, men jag är glad att jag åkte trots regn.
Gabriel till vänster, Niclas till höger.

                           
(Bildkvaliteten är väl inte den bästa. Men vad gör man)

Björn Rosenström i Lindesnäs var bestämt sen länge. Och fy faan var kul det var! Det är någonting som man inte kan beskriva, man skulle ha varit med mig och Maria för att fatta. Stämmningen var verkligen på topp, men det blev lite tight däremellan. Alla ville stå längst fram så vi flög som nå vantar fram och tillbaka. Jag ser redan fram mot Storängsfesten...
Och en puss fick jag också :)

Tänk vad långt man kommer med ett körkort.

Vi ses i vimlet på vägarna många kramarn Anna

Årets första dopp

Igår var det dags för bikinipremiär i Hösjön. Lite trevande innan handduken föll och jag kastade mig som en val över vågorna. Jahoo och inte var det kallt heller! Det var grymt skönt och det måste göras om igen och igen och igen i sommar. Får leta fram nån fin badplats i Järna som jag kan utnyttja efter träning!

Sista dagen i skolan idag. Imorgon bär det av till Grängesberg och femkamp på go-cart banan. Onsdag är det avslutning ute i Räfsnäs med blandade aktiviteter.

Ooootroligt varmt är det här i datasalen. Inte faan finns det någon ventilation här i det nya huset heller.

Gabriel och Niclas hade bal i fredags, jag hade hemskt gärna varit där och kollat på dem! Markoolio blev det inte heller i torsdags, men en liten fågel viskade att det inte var värt pengarna (200 SEK) och det blev väl mer barnensafton när han började att spela klockan 20:00 redan. Hoppas Björn Rosenström kan börja lite senare. Så jag hinner från jobbet.

Puss och kRam Anna K

Äntligen juni

Eller äntligen. Önskar att allt inte skulle gå så in-i-helvete (ursäkta svordomen) fort. Jag vill njuta av stunden också.
Just idag är det vääldans varmt och jag vet inte var jag ska ta vägen för att inte flyta bort. Kanske ett dopp skulle sitta fint, men än är det inte allt för varmt i våra vattendrag.

Kajak blev det tillsist. Men sent. Kom inte iväg förens vid halv nio efter att ha brutit oss in i några lås först. Runt hela Säfssjön tog 2 timmar. Skapligt mör i armarna. Men, tur att det var sent, annars hade jag sett ut som en överkokt kräfta idag och så hade vi missat solnedgången... Fiiint :)

Nu, äntligen, är jag klar med APU uppgiften och ekosystemet. Det tog sin lilla tid, mne jag ville att det skulle bli förträffligt bra och bara det är inlämnat till imorgon så ska man klara sig!

Nu ska jag försöka att inte få ännu större lökringar genom att bara sitta still och andas.

Puss och kram Anna . Vi ses i vimlet.

RSS 2.0